Preînscrieri online la Universitatea Spiru Haret: Candidații pot opta pentru programe educaționale cu predare în limba română sau în limba engleză

Viitorii studenți ai Universității Spiru Haret au posibilitatea să se înscrie din fața calculatorului, fie că optează pentru programe de studii de licență, de masterat sau pentru calificări în domeniile Sanitar și Producție Media, disponibile în cadrul Colegiului Universitar Spiru Haret.

Începând cu anul 2017, instituția de învățământ superior organizează preînscrieri online pentru 60 programe de licență și 40 programe de masterat, facilitând înscrierea la cele 14 facultăți din București și din țară.

Sistemul implementat urmărește să simplifice demersurile administrative pe care un candidat trebuie să le îndeplinească în momentul înscrierii la facultate, acesta trebuind ulterior să parcurgă etapele procesului de admitere.

Platforma de preînscrieri online este disponibilă până pe 31 iulie, iar aplicanții care vor alege completarea formularului trebuie să se prezinte pentru a-și confirma locul până la data de 1 august 2017.

Ulterior, dobândirea statutului de student constă în depunerea dosarului de candidatură (ce include formularul de preînscriere), susținerea probelor de admitere specifice domeniului ales, obținerea statutui de „admis” și încheierea contractului de studii. În cazul persoanelor preînscrise, nu se mai percepe taxa de admitere.

De-a lungul anilor, Universitatea Spiru Haret s-a impus în mediul academic ca o instituție de învățământ responsabilă, ce pune accent pe calitate și performanță, devenind un trendsetter în ceea ce privește noutățile din domeniul educațional.

Potențialii studenți regăsesc în oferta educațională a universității o paletă largă de domenii precum: arhitectură, educație fizică și sport, filologie, informatică, medicină veterinară, psihologie și științele educației, științe economice, științe socio-umane, științe juridice, politice și administrative.

Universitatea oferă în prezent două programe cu predare în limba engleză: Arhitectură și Marketing, acestea reprezentând o etapă către construirea unei cariere internaționale.

Mai multe detalii despre specializări, oportunități de carieră, procesul de admitere se regăsesc la adresa http://admitere.spiruharet.ro/.

Evoluţia universului academic haretian, ce porneşte de la premisa adaptabilităţii la dinamica pieţei muncii locale şi europene, este confirmată, în mod deosebit, de dezvoltarea instituţională pe mai multe axe strategice, cu scopul final de a avea o contribuţie notabilă asupra dezvoltării societăţii.

Astfel, anul 2016 marchează înfiinţarea Colegiului Universitar Spiru Haret, centru educaţional pentru învăţământ terţiar, ce oferă calificări profesionale de nivel 5 în domeniul Sanitar şi în domeniul Producţie Media.

Programele de calificare disponibile în cadrul colegiului sunt: Asistent medical generalist și Asistent medical balneofiziokinetoterapie și recuperare, pe domeniul sanitar, în timp ce oferta în domeniul producție media cuprinde 6 specializări:

  • Asistent regizor artistic;
  • Editor de imagine;
  • Cameraman-fotoreporter;
  • Asistent producător film-TV;
  • Operator sunet;
  • Tehnician iluminare film

În cazul Colegiului Universitar Spiru Haret, preînscrierea online se poate realiza până la data de 14 iunie, oferind aceleași beneficii pentru aplicanți.

Admiterea propriu-zisă la cele două instituții se desfășoară la încheierea perioadelor alocate preînscrierii, în intervalul iulie-septembrie în cazul Universității Spiru Haret, respectiv între 15 iunie și 15 septembrie pentru Colegiul Universitar Spiru Haret.

Mai multe detalii privind specializările oferite, dar și procesul de înscriere, pot fi găsite la adresa http://colegiuluniversitar.spiruharet.ro/.

 

Sursa: www.spiruharet.ro

This entry was posted in Facultate and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.